Thursday, 8 March 2012

Surprise Party - Aaron's 35th Birthday

Event : Surprise Party - Aaron's 35th Birthday
Vanue : Bora Asmara, Damansara
Date : 23rd February 2012


Majlis Sambutan & Kejutan Hari Jadi Aaron Aziz telah diadakan pada 23 February bertempat di Bora Asmara,Damansara. Majlis yg bertemakan 'Blue & White' ini dihadiri oleh 100 org ahi #Aaronators yg dipilih melalui kuiz yg dianjurkan oleh CM (Committee Member) #Aaronators sendiri pada 4 & 5 February. Ia dipilih berdasarkan 10 jawapan terpantas dan tepat. Best kn hadiahnya..semua xcited bila dpt email dari CM's tentang hadiahnyer.

Party yang sangat meriah ini mula pada jam 8.00 mlm dgn ketibaan Birthday boy kita bersama isteri tercinta, Kak Diyana Halik dan ahli keluarga yg lain. Saksikan gambar & video disekitar majlis tersebut.
To Abg Aaron, Happy Birthday Abg.Semoga pjg umur, murah rezeki & sentiasa success dalam apa jua yg abg lakukan..Kami #AaronatorsFC akan sentiasa sokong Abg walau apa pon berlaku. #HeartzYouDeepDeep.

VIDEO KETIBAAN BIRTHDAY BOY.SURPRISEEE..~

video

GAMBAR SEKITAR MAJLIS..~


                        









            

                                  
                    


             

                           
                                  



Sunday, 12 February 2012

My Friend's Wedding..~ Boyot & Wani ~

Tahniah kepada sahabatku Wan Mohd Fairuz Aizat atau nick name nya BOYOT dan pasangan Azwani diatas pernikahan mereka pada minggu lepas. Minggu ni 11 Feb 2012 berlangsungnya majlis persandingan mereka disebelah pihak lelaki bertempat di Taman Jasa,Batu Caves.

Boyot & Wani

Sungguh tak disangka mereka akhirnya disatukan dlm ikatan perkahwinan. Masa kt BMI dulu masing-masing nmpak biasa jer,xnmpk pon tanda-tanda suka sama suka ke bercinta ke tp alih2 lps abih blaja ni bercinta kejap lps tu terus kawen. Ermm,itulah yg dinamakan JODOH kan.hehe..Wani ni actually junior kitorg yg dolu2 Boyot suka menyakat.hehe..Dari cerita Boyot, detik dia mula2 berkenalan dgn isteri dia ms diorg join OC (Orientation Committee) Training, ada la module kena berendam dlm sungai kalo xsilap. Kebetulan Wani mcm nk lemas ms tu, so boyot cuba selamatkn wani. Mcm tulah lbh kurang citanya detik2 perkenalan mereka sehingga ke jinjang pelamin,Alhamdulillah..So sweet kan diorg ni, dlm diam2 menyimpan perasaan masing2 rupanya.haha..

Masa majlis ni td ramai jugak la kawan2 ms blajar dulu datang. Ya Allah lama sungguh xjpa diorg,lepas rindu skit. Al-maklum la masing2 dah bekerjaya n bz. Masa kenduri kawan2 ni la nk jpa pon kan. Semua dah berubah, ada yg dtg bwk anak, yg tgh pregnant, yg dtg bwk tunang, yg single lagi pon ada *eh,mcm ckp utk diri sendiri jer..hahah..* Sgt happy dpt kumpul ramai2 mcm td.

Ini antara gambar yg sempat di snap ms kenduri td.

 



Zhan dukung anak Abbas - Qalisya

Dari kiri: Putri, Arip, Abbas, Aidil

Dari kiri: Mel, Lin, Kak Syaz, Bani

Dari kiri: Pet, Kak Ina, Pijat























Selamat Pengantin Baru BOYOT & WANI.Semoga kalian berbahagia sehingga ke anak cucu dan sentiasa dirahmati Allah s.w.t..InsyaAllah.amin..~